Jeg er den rejsende strikkedame bag denne hjemmeside.

Jeg finder små øjeblikke til at fundere over tilværelsen og verden, samtidig har jeg gang i strikkepindene. Når jeg ikke er optaget af alt det vigtige i verden, har jeg et fuldtidsjob i en personale-afdeling i en international organisation.

Jeg strikkede allerede som seksårig og drog ud i verden som attenårig. Siden da har jeg boet, arbejdet og studeret i syv forskellige lande; desuden har jeg besøgt rigtigt mange lande i tidens løb. For tiden bor og arbejder jeg i Firenze, Italien.

Gennem mit strikkeri (og lidt andet godt) vil jeg tage dig med rundt i verden på en snor, eller snarere med en snor.

                                             Jette


Hvis du kan strikke, hækle og følge en opskrift, er du istand til at skabe hvad som helst.
— Ann Norling

Ejerskab, copyright & ansvarsfraskrivelse

© Jette & TravellinKnitter.com, 2014-17.

Alle tekster, opskrifter og billeder tilhører Jette og TravellinKnitter.com, medmindre andet er angivet. Indholdet på denne side må derfor ikke anvendes eller gengives uden min skriftlige tilladelse.

Allé idéerne, billederne, teksterne og opskrifterne kan kun bruges i absolut non-kommercielle sammenhænge, men må ikke gengives, kopieres, eller udgives.

Hvis du i stedet vil linke til min side, er du mere end velkommen til at gøre det.

 

Jeg er hverken uddannet i håndarbejde eller i rejsebranchen, så hvad end, du læser her, er mine egne reflektioner baseret på egne oplevelser og lidt efterforskning. Det hele er sikkert heller ikke altid korrekt, som jeg hermed vil undskylde for allerede!